Monday, December 30, 2013

Οι Άγγλοι τα λένε τα σάντουιτς για το τσάι. Και δεν είναι τίποτε άλλο από σαντουϊτσάκια που τα έχετε

Πρόσκληση σε τσάι, αυστηρά για... γυναίκες! - Woman Now
NEWS CELEBRITIES FRESH STYLE BEAUTY BODY FASHION TASTE ΣΥΝΤΑΓΕΣ COCKTAIL RESTAURANTS & BARS ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ HOME DESIGN ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΥΚΟΛΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ LOVE & RELATIONS ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΡΙΕΡΑ TRAVEL IN OUT SELF ΗΕΑLTH ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Ένα απόγευμα, τώρα μέσα στις γιορτές, αφιερώστε το στις φίλες σας. Καλέστε τις λοιπόν να έρθουν στο σπίτι σας για… τσάι, καφέ και χαλαρή κουβεντούλα στο χριστουγεννιάτικο περιβάλλον που εσείς θα έχετε δημιουργήσει. Ανάψτε όλα τα λαμπάκια στο δέντρο σας, κεριά σε πολλές γωνιές του σπιτιού, βάλτε χριστουγεννιάτικη μουσική και καλωσορίστε τις αγαπημένες σας φίλες. Για να δούμε όμως τι χρειάζεται να ετοιμάσετε:
Μπορείτε να προσφέρετε το τσάι στο χαμηλό τραπεζάκι του σαλονιού σας, χρησιμοποιώντας δισκάκια για τα μικρά γλυκά κι αλμυρά που είναι το ένα πάνω από το άλλο ώστε να εξοικονομείτε χώρο και να έχετε και… αγγλικό στυλ. Αν όμως δεν χωράνε όλες οι καλεσμένες σας, γιατί να μην αξιοποιήσετε και το τραπέζι της τραπεζαρίας; Εσείς θ αποφασίσετε το ύφος και το στυλ που θα δώσετε. Αν διαλέξετε να είναι formal, vacuvin θυμηθείτε πως το φλιτζάνι του τσαγιού ή του καφέ πρέπει να είναι τοποθετημένο στη μέση κάθε πιάτου. Πάντως μπορείτε να πάρετε κι άλλες ιδέες για την διακόσμηση του τραπεζιού σας κάνοντας κλικ εδώ .
Καλό είναι να έχετε δυο τρεις ποικιλίες τσαγιού (υπάρχουν δεκάδες σε υπέροχα αρώματα) και γαλλικό καφέ για να επιλέγει η κάθε καλεσμένη σας, το ρόφημα vacuvin που επιθυμεί. Μαύρη, άσπρη και γιατί όχι και ροζ ζάχαρη, γάλα, φέτες λεμονιού και μικρά πιατάκια για να ακουμπούν τα φακελάκια. Αν έχετε ποικιλίες τσαγιού χύμα, μην ξεχάσετε και μερικά μικρά σουρωτηράκια.
Ναι, οι φίλες σας έχουν έρθει για τσάι, όμως η κουβέντα έχει “ανάψει”, περνάτε καταπληκτικά και αυτό που τώρα χρειάζεστε είναι… κρασί. Προμηθευτείτε μερικά μπουκάλια με λευκό κρασί ή αφρώδη vacuvin οίνο κι αν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν, ανοίξτε και μια σαμπάνια για το καλό.
Μπισκοτάκια, μικρά εκλαιρ, cup cakes, μακαρόν, γλυκά ταρτάκια και φυσικά μελομακάρονα vacuvin και κουραμπιέδες συνοδεύουν τέλεια ένα απογευματινό τσάι. Επίσης μπορείτε να φτιάξετε κέικ, όπως καρότου vacuvin (για τη συνταγή κάντε κλικ εδώ ), μια σοκολατένια vacuvin τάρτα καραμέλας (δείτε τη συνταγή εδώ ) ή μια μηλόπιτα (φτιάξτε την πατώντας εδώ ) κι όλ αυτά να τα έχετε έτοιμα vacuvin κομμένα σε μικρά κομμάτια.
Οι Άγγλοι τα λένε τα σάντουιτς για το τσάι. Και δεν είναι τίποτε άλλο από σαντουϊτσάκια που τα έχετε φτιάξει vacuvin κόβοντας την κόρα του ψωμιού για τοστ, χωρίζοντάς τα σε τρία κομμάτια (για να είναι μικρά) και με γέμιση… της αρεσκείας σας. Από το πιο απλό, ζαμπόν και τυρί, μέχρι άλλα πιο “περίεργα” αλλαντικά ή λευκό τυρί που αλείφεται όπως philadelfia ή κατίκι, με κομμάτια σολωμού, αυγό, αγγουράκι ή τόνο. Επίσης vacuvin μπορείτε να φτιάξετε μια αλμυρή τάρτα (για τη συνταγή τάρτα με μανιτάρια και πράσα κάντε κλικ εδώ ) ή μια μους σολωμού (δείτε τη συνταγή εδώ ) που θα αλείψετε πάνω σε κράκερς.
Φτιάξτε ή παραγγείλτε μπισκότα με σχήμα φακελάκι τσαγιού καθώς και cupcakes με τη λεπτομέρεια του παρτυ… δηλαδή τσαγιέρα. Είναι πολύ όμορφο φεύγοντας να δώσετε στην κάθε καλεσμένη σας ένα μικρό δωράκι vacuvin για να θυμάται το ωραίο απόγευμα. Δεν έχει τόση σημασία τι θα είναι αυτό, όσο το περιτύλιγμα και η κορδέλα να είναι εορταστικά!
ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ: Ένα μουστάκι στο… καλαμάκι σας! Πώς πίνεται η σαμπάνια; Συνταγή για απίθανα macarons 10 +1 μυστικά για την πιο νόστιμη γαλοπούλα Ζήστε το παραμύθι των γιορτών, στη “Μεγάλη vacuvin Βρετανία”
FRESH 29-12-2013


No comments:

Post a Comment